Eksperten i stress og smerter 

Ole Larsen 

Stress- og smerteeksperten Ole Larsen har siden 1986 holdt foredrag og kurser om stress og smerter, og uddannet størstedelen af landets stresskonsulenter. Han deler ud af sin viden om hvordan din hjerne og krop er afgørende for din stress og smerter. Gennem Ole Larsens viden og metoder er flere tusinde mennesker i Danmark blevet fri for stress og smerter. 

Du kender muligvis Ole Larsen fra bestsellerbogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager", som er solgt i mere end 33.000 eksemplar. 

Untitled design-11
IMG-1422

Fra invalid og smertehelvede til ekspert

Et forkert løft under selvbyggeri, viste sig at forandre livet totalt for Ole Larsen. Det var her han fik sin første rygskade, som var starten på rejsen som ryg og smerte ekspert. 

Du har måske læst hans historie i bestseller bogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager". Bogen er skrevet ud fra grundig research på kroppens holistiske funktion mellem det fysiske, psykiske, kemiske og elektriske. 

Ole Larsens metoder er udvikling på baggrund af hans egen skade og motivation på at hjælpe andre med at få et liv uden smerter. 

Allergiens gåde er løst!

Ole Larsen har udviklet den metode som fjerner allergi uden medicin. Årsagen til allergi er enten en kemisk reaktion i kroppen eller en forsvarsmekanisme i hjernen. I bogen "Allergiens gåde er løst" er behandlingsformerne til allergi beskrevet. 

Ole uddanner Stresskonsulenter, så man selv kan lære at behandle allergi. 


Læs mere om stresskonsulent uddannelsen her

DSC05539

Foredrag og kurser for mere end 80.000

Ole Larsen har delt sin viden gennem foredrag og kurser hos en lang række virksomheder og institutioner i Skandinavien.

I forbindelse med omstrukturering hos TOLD & SKAT har tusindvis af deres medarbejdere været på et foredrag om stress hos Ole Larsen.

IMG_8627

Foredrag der giver resultater

Ole Larsens foredrag er altid en kombination af videnskabelig viden om hjerne og krop samt øvelser.

Typisk viser Ole hvordan man fjerner en hovedpine på 10 minutter sammen med deltagerne. 

Deltagerne får derfor stor værdi ved deres deltagelse, da de båder hører, ser og mærker resultaterne med Ole Larsen viden og metoder.

Virksomheder der har hørt foredrag med Ole Larsen

Novo Nordisk Servicepartners, Danfoss, Pressalit, Nordea, Nationalbanken, Skælskør Bank, HK, Odense Politi, Arla Food, FOA, Greve kommune, Stenlille kommune, Køge kommune, Solrød kommune, Æblehaven Brøndby, Lindegården Roskilde, Københavns Sundhedsvæsen, FOF, LOF, AOF, SID, Slagelse Seminariet, Bruel & Kjær, FLS Automation A/S, Odontologisk Selskab, Holbæk sygehus, Lerchenborg, Dica, Håg, Rabami, Chr. Hansen A/S, Europa Golf, Holistisk Medicin, Selandia Slagelse, Nilpeter, Vestsjællands Erhvervsråd, Olympiatoppen i Norge og mange flere.

Succeszonen

“Det blev en overraskende , spændende og minderig dag, da Ole Larsen og hjælpere medvirkede i Novo Nodisk Servicepartners ”Arbejdsmiljø halvårsmøde” for arbejdsmiljørepræsentanter og ledere.
På overbevisende måde fik Ole Larsen formidlet det budskab, at det er den enkeltes egen adfærd, i kost og bevægelse såvel som andre vaner, der er basis for vores sundhed og sikkerhed.
Når vi om nogle år ser tilbage på en lang række af halvårsmøder, vil dette i Gladsaxe Bio være et af de få, vi stadig kan huske og drage nytte af!”

Senior Vice President, Novo Nordisk Servicepartner A/S

Succeszonen

“Uddrag fra udtalelse: "En meget veloplagt Ole Larsen havde holdt forsamlingen fanget under hele forløbet. Samtlige deltagerne havde været vidne til nogle oplevelser, de ikke ville have troet muligt inden starten. Efter stemningen og snakken fik man det klare indtryk, at her havde man fået indblik i noget, man skulle hjem og bearbejde og for manges vedkommende arbejde videre med.”

Sikkerhedsleder hos Danfoss

Succeszonen

“Ole Larsen’s foredrag er mildest talt fængslende - hans viden er enorm og hans fortælleevne helt i top" - sådan siger tilhørerne samstemmende. Hans ekspertise kan tryllebinde en forsamling i flere timer. Han kan forklare vanskelige emner på en let forståelig og underholdende måde.
Ole Larsen er derfor en sikker succes som peptalker og foredragsholder”.”

One2speak