Referencer

Det siger tidligere kursusdeltagere


Referencer på Stresskonsulent uddannelsen

Succeszonen
Lisa Tjalve - Operasanger, vocal coach, åndedræts- & kropsterapeut

“Stresskonsulent uddannelsen får min allerstørste og varmeste anbefaling. Man lærer så mange tools til både at forstå hvordan stress opstår i kroppen og samtidig hvordan vi konkret kommer den til livs. Ole og Marialucia er skønne undervisere med en stor passion for det de formidler. Uddannelsen er en lifechanger!!!”

Operasanger, vocal coach, åndedræts- & kropsterapeut

Succeszonen
Anne-Marie Andersen - Building Instruction Developer, LEGO

“Det er den bedste investering jeg har gjort i mit liv. Den største gave jeg har givet mig selv. Kurset har givet mig mindre stress, fjernet smerter i ryg og læn, og kommet af med candida og sukkerafhængighed pga. kostomlægning og kickstart. Det vil være en kæmpe drøm at gå i Oles fodspor og kunne hjælpe andre mennesker og dyr.
De bedste anbefalinger, ros og respekt til Ole Larsen!!!”

Building Instruction Developer, LEGO

Succeszonen
Allan Jensen - Dairy Application Engineer, Chr. Hansen

“Jeg må sige, at mine forventninger er blevet indfriet til fulde og mere til, efter at have gennemført kurset Stresskonsulent.
Jeg har være igennem en stor personlig udvikling med forebyggelse af stress, fjernelse af candida svamp med kickstart, læring om fjernelse af smerter på egen krop, psykisk afbalancering, allergibehandling med fjernelse af traume fra min barndom og mentaltræning som har givet mig mod til at lave min egen drømmetavle og succestrappe til at nå mine personlige mål.”

Dairy Application Engineer, Chr. Hansen

Succeszonen
Britta Olsen - Ejer, Balance Aps

“Tog på kursus med en diskusprolaps og mødte en underviser der kunne noget ift. smertehåndtering. Efter 14 dage med stærke smerter og en uvished om, at kunne deltage i kurset, formåede Ole Larsen, at fjerne mine smerter på under 15 min. Allerede første kursusdag. Jeg har ikke haft smerter siden, gennemførte kurset og lærte hvordan jeg nu fremover også kan hjælpe andre fri for smerter. Er glad og lettet. Tak Ole.”

Ejer, Balance Aps

Succeszonen
Rico Bennedsen - Selvstændig

“Jeg anbefaler Oles kursus til andre med stress. Jeg har fået det ud af kurset, at jeg har lært, hvad jeg skal gøre for at komme af med min stress og det virker. Siden 1. weekend er det gået bedre og bedre dag for dag med raket fart. Det er virkelig meget jeg har flyttet mig i den rigtige retning, især på mit energiniveau. Det har været perfekt at kunne spare med andre omkring stress. Tak.”

Selvstændig

Succeszonen
Jacqueline Löfvall - Brand Ambassador, Bellápierre Cosmetics Danmark

“Jeg er gennem kurset sluppet af med stort set alle mine stresssymptomer. Særligt min søvnløshed, er næsten ikke tilstede længere.
Jeg har fået en masse håndgribelige værktøjer til at bekæmpe og forebygge stress hos mig og mine nærmeste. Det har gjort mig mere bevidst og skabt en større forståelse overfor andre og samtidig givet mig lyst til at arbejde mere med mig selv på et andet plan.
Hele kurset har været godt, og særligt den sidste del med energi og traumer, har været utrolig spændende og lærerigt. Jeg vil anbefale kurset til alle.”

Brand Ambassador, Bellápierre Cosmetics Danmark

Succeszonen
Gitte Dahl - EDB assistent, Continova DK ApS

“Det bedste kursus jeg nogensinde har taget i mit liv!
Kurset har givet mig livsforbedringer som mere selvtillid, en lettere krop og fjernet smerte i skuldre og mave. Det bedste ved kurset er alle de praktiske øvelser og især aldersregression.
Jeg kan anbefale dette kursus til alle jeg møder.”

EDB assistent, Continova DK ApS

Succeszonen
Martin Pagh - Recruiting for our future, Vestas

“Jeg har fået rigtig meget ud af kurset og føler mig mere i balance, i kontakt med mig selv og mit hjerte samt på rette spor mod alle mine drømme og mål, mere end nogensinde før.
Det har desuden været helt fantastisk at dele oplevelsen med min kæreste, da vi nu har fælles reference ramme og et godt fundament for en skøn fremtid sammen.
Jeg er blevet klogere på mig selv og hvad der er godt for mig. Den største oplevelse var helt klar energiøvelsen og aldersregression.
Jeg anbefaler kurset til alle der vil kunne forebygge og behandle stress. Tak for alt.”

Recruiting for our future, Vestas

Succeszonen
Birgitte spandet - Sygeplejerske, Vikar Region Midt & Afløserkontoret

“Det bedste ved kurset er, at jeg for hver dag har fået mere energi – blevet gladere. Har aldrig oplevet mig så inspireret og nysgerrig på uddannelse som nu.

Er aktuelt sygemeldt med stress – og nu har jeg bare fået modet tilbage. Endnu højere bevidsthed om kostens betydning for mit helbred. Fået løftet mit humør og livsglæde helt vildt.

Det er bare det vildeste, jeg har været på af uddannelse – så meget input, lærdom, variation, energi – totalt godt.”

Sygeplejerske, Vikar Region Midt & Afløserkontoret

Succeszonen
Torben Andersen - Biolog

“Et moderne menneskeliv er præget af en manglende erkendelse af forbindelsen mellem hjerne, krop og evolution.
Dette kursus anviser veje tilbage til denne erkendelse samt betydningen heraf for livsglæde og velvære for det enkelte individ såvel som de sammenhænge det indgår i.
Kurset har en logisk sammenhæng mellem teori og praksis. Stor glæde ved en bredere og anderledes menneskeopfattelse.”

Biolog

Succeszonen
Kristina Bonke - Client Development Manager, Securitas Danmark

“Jeg vil til hver en tid anbefale dette kursus fordi man her får en masse ”simple” værktøjer, der på en let og smertefri måde kan ændre og/eller forbedre dit fysiske og psykiske helbred – og dit liv.
Kurset har givet mig endnu lysere livssyn. Jeg er blevet bedre til at sige fra. Har meget mere følelsesmæssigt overskud. Jeg er blevet bedre til at håndtere svære/udfordrende situationer.”

Client Development Manager, Securitas Danmark

Succeszonen
Max Strunk - Landinspektør

“Det bedste ved kurset var fjernelse af fobier og negative følelser. Jeg er gået fra 21 stresssymptomer til 4 under kurset. Har fået ændret mit syn på ”problemer”, bedre energi, mindre træthed, større glæde og mere livsmod.
Kurset vil jeg bruge til selvhjælp til at fjerne al negativitet.”

Landinspektør

Succeszonen
Cristina Klastrup - Selvstændig

“Jeg anbefaler varmt Oles kursus. Nemme og simple værktøjer til at få et meget bedre liv, bedre sundhed og mere velvære. Dette kursus har ændret mit liv.”

Selvstændig

Succeszonen
Mette Kierulff - Social og sundhedsassistent

“Jeg vil anbefale de mennesker der har været udsat for længerevarende stress at tage på dette kursus!
Det vil være en god basisviden for den almene dansker og en god investering i sig selv. Hvem vil ikke kunne få brug for, at booste sin viden om stress og få mere selvtillid?
Jeg har fået en bedre tro på mig selv. Jeg har fået gode redskaber til at forstå og håndtere min stress. Jeg bruger min nye viden i mit daglige arbejde med mennesker.”

Social og sundhedsassistent

Succeszonen
John Hansen - Byggetekniker

“Ole er en fantastisk formidler og inspirator. I en tid med stigende sygemeldinger pga. stress burde alle tage dette kursus. Det er livsændrende. Jeg kan klart anbefale Stresskonsulent uddannelsen.”

Byggetekniker

Succeszonen
Lisbeth Mejrsk - Kontor assistent

“Gennem kurset er mine lændeproblemer væk, indre uro væk, og jeg har fået strategier til at tackle stressede situationer. Med uddannelsen vil jeg beskytte og hjælpe mig selv, afhjælpe venner og bekendte med smertebehandling og fjerne lette ubalancer i kroppen. Kan klart anbefales til andre.”

Kontor assistent

Succeszonen
Henning Hansen - Ingenør

“Det bedste ved kurset er kombinationen af teori og praksis. Gennem kurset har jeg fået mere klarhed og betydningen af afgørelsen af ”ja-nej”. Uddannelsen kan jeg bruge til hjælp ved salgskontrakter, personaleledelse.”

Ingenør

Succeszonen
Susanne Ewig - Kontoransat

“Gennem kurset er jeg blevet smertefri, har fået livsvilje, energi, bedre hukommelse, selvhjælp. Jeg tiltrækker nu stærke og positive mennesker og blevet mere sikker på mine fremtidsvalg. Anbefaler dette kursus til alle.”

Kontoransat

Succeszonen
Jakob Kiving - Skolelære

“Jeg er uforstående for, hvorfor dette kursus ikke er mere udbredt! Det er så fornuftig og samtidig ”nem” viden som alle burde besidde. Ole er en fantastisk som jeg ser op til. Han har virkelig vundet min respekt gennem dette kurses.
Alle ledere, lærer, læger, sygeplejerske osv., som er i kontakt med mennesker, burde tage dette kursus og få kendskab til stressfaktorer der kan opstå, så de kan hjælpe, enten dem selv eller andre der har behov for det.
Jeg kan ikke se et senarie hvor Oles viden og metoder, man lærer på kurset ikke er relevant!”

Skolelære

Succeszonen
Gitte Petersen - Booking koordinator, Wakeup Copenhagen

“Gennem kurset har jeg fået mere energi, mindre rødme i ansigtet, mindre hovedpine. Jeg er ikke bekymret mere og sover godt om natten.”

Booking koordinator, Wakeup Copenhagen

Succeszonen
Torben Sclüntz - Salg & Marketing

“Har fået meget indsigt i lokalisering af ubalancer i kroppen og ikke mindst de mange fantastiske og enkle metoder at afhjælpe og behandle disse på. En utrolig viden og materiale du har fået oparbejdet gennem årene Ole – stor tak for det.

Det er så nemt at teste hvad ens krop/andres krop kan tåle med armtesten. Det bedste ved kurset er at man uden at være decideret behandler kan hjælpe familie og venner med at slippe af med deres forskellige lidelser uden at bruge medicin, men derimod kun skånsom, hurtig og effektiv behandling – kombineret med sunde og rigtige kosttilskud.”

Salg & Marketing

Succeszonen
Lisbet Kring - Driftleder

“Gennem kurset har jeg styrket mit selvværd. Jeg har ret til at udtrykke min mening. Er blevet smertefri i lænden. Dette kursus har været en kæmpe øjenåbner.”

Driftleder

Succeszonen
Nora Palacios - Ingeniør

“På kurset har jeg fået viden og værktøjer, der kan bruges resten af livet. Jeg har fået metoder til at styrke mig selv, når jeg skal gøre noget, som jeg bliver nervøs af. Jeg har lært at være sikker på at jeg kan. Med uddannelsen vil jeg hjælpe mine forældre og kollegaer på arbejdspladsen.”

Ingeniør

Succeszonen
Mariann Lauersen - Processkonsulent

“Det bedste ved kurset er at se teori omsat til handling samt hands-on øvelse.
Kurset har givet mig selvtillid til egen kunne og viden og dermed arbejdsliv. Bevidsthed om egen sundhed og fremtidig livsstil.
Et stresskursus som dette bør/skal være tilgængeligt for alle der arbejder med mennesker.”

Processkonsulent

Succeszonen
Else Grønbæk - Farmakonom

“Dette kurset har øget min livskvalitet ved at afhjælpe med dårlig søvn, spændingshovedpine og smerter i ryggen.”

Farmakonom

Succeszonen
Hanne Løvgreen - Pædagog

“Med kurset har jeg fået bedre overblik over mit eget liv. Tager afstand til udefrakommende stressfaktorer i højere grad end tidligere. Dette kunne førhen på et splitsekund starte traumatisk stress hos mig med depression og ønske om at opgave.
Fundet en rigtig god måde – for mig – at hjælpe andre på. Jeg har bla. hjulpet et par piger som var udenfor ”rækkevidde”, og nu har fået det betydeligt bedre og de benytter nogle af metoderne i hverdagen.”

Pædagog

Succeszonen
Marianne Plougmann - Folkeskole lære

“Dette kursus var starten på en lang rejse tilbage til mig selv- tak for en god start. Jeg har fået bevidsthed og redskaber til at blive hjulpet af med min gigt, depression og stress.

En stresskonsulent kan påpege/spotte forskellige stresstegn på en arbejdsplads og lign. Samt behandle de mest almindelige symptomer på fysisk og psykisk stress og give gode råd om positive indretninger og gode arbejdsstillinger”

Folkeskole lære

Succeszonen
Sopfie Trine Jepsen - Klinisk tandteknikker, The Heart Smiles

“Kurset har givet mig en skøn ny viden. Jeg kan bruge uddannelsen til at afhjælpe med bioproblemer, snorken og skæren tænder. Anbefaler kurset til mine ansatte og kollegaer.”

Klinisk tandteknikker, The Heart Smiles

Succeszonen
Thomas Boel - Fysiolog & nano teknolog

“Det bedste ved kurset er at man kan se metoderne virker med det samme. Jeg troede kun jeg led af allergi, men nu har jeg fået lukket op for at finde ting, som ubevidst stresser mig. Jeg har fået metoder til at behandle stress. Jeg kan nu bedre mærke mig selv og andre og jeg kan hjælpe mig selv og andre.”

Fysiolog & nano teknolog

Succeszonen
Mette Kure - Koordinator, Lederne

“Det bedste ved kurset har været at opdage hvor let det er egentlig er at hjælpe sig selv og andre!!
Kurset har givet mig en anden og lettere måde at leve. Jeg er blevet opmærksom på min krop og tankevirksomhed. Har fået super værktøjer til at hjælpe mig selv og andre i stresssituationer.”

Koordinator, Lederne

Succeszonen
Søren Bunch - Pædagog

“Ønsker du en praktisk tilgang til livet, tilmelder du dig Oles kursus. Smerter du så som umulige at helbrede, vil forsvinde ved at følge Oles Vejledning. Nye vil måske komme op, men et håb og positivt syn på tilværelsen vil blive din nye ledsager. Du vil fortsætte med større gejst og gå på mod.”

Pædagog

Succeszonen
Suzana Kaastrup - Zoneterapeut

“Kurset det virker. Metoderne er enkelt nemt og hurtigt at bruge.
Jeg har fået mere overblik og muligheder. Gode værktøjer til selvhjælp og det er en mulighed at komme helt i balance og forblive i balance. Har givet mig værktøjer til klienter som feks. Pandelapperne.”

Zoneterapeut

Succeszonen
Jette Salttoft - Socialpædagog

“Et stort vidensgrundlag at arbejde med, både teoretisk og praktisk viden hvor du ser på hele mennesket og alle de aspekter der skaber stress.
Jeg har fået større overblik over min nye livssituation. Hvad der føles som den rigtige vej at gå. Samt nogle systemer så det lykkedes, så jeg ikke går ned af stress undervejs.”

Socialpædagog

Succeszonen
Lillian Andersen - Pædagog

“Med dette kursus har jeg fået troen på mig selv. Jeg blev fri for smerter. Føler nu at jeg har fået håbet og mit liv tilbage. I dag er starten på mit nye liv.”

Pædagog

Succeszonen
Pernille Aakemann - Folkeskole lære

“Fantastisk formidling af fantastiske værktøjer.
Jeg har fået nogle fantastiske redskaber til at hjælpe mig selv med at få det godt med hvem jeg er. Uddannelsen vil jeg bruge i mit arbejde med børn og unge.
Uddannelsen til stresskonsulent er for alle, der drømmer om at få balance i deres tilværelse og hjælpe andre mennesker med at opnå det samme.”

Folkeskole lære

Det siger andre om Hovedpineprogrammet® 

 • Succeszonen

  Hovedpineprogrammet fjerner mine spændinger og hjælper mig til at slappe af, når jeg oplever stressede perioder på arbejdet. I de perioder laver jeg øvelserne både morgen og aften. Så er jeg klar til at tage fat på dagen. Jeg kan også komme helt ned i gear, inden jeg går i seng.

  Hovedpineprogrammet er et rigtig godt værktøj for mig. Jeg anbefaler øvelserne til alle, der har spændinger eller smerter, eller som vil have et godt værktøj, der kan bruges i mange forskellige sammenhænge.

 • Succeszonen

  Det vigtigste af alt er at udføre Hovedpineprogrammet, for det virker!
  Jeg startede for ca. 5 år siden med at udføre Hovedpineprogrammet dagligt. Efter kort tid mærkede jeg, at krop og sind blev dejlig afslappet, og fri for spændinger i hele kroppen.

  Ud over at bruge Hovedpineprogrammet til akutte smerter, er det min erfaring, at programmet også kan forebygge smerter.
  Hovedpineprogrammet mod smerter manglende energi og dårligt humør udviklet af Ole Larsen, er et fantastisk godt supplement til den motion, jeg dyrker, for at min krop fungerer optimalt.

 • Succeszonen

  Mine rygsmerter forsvandt, da jeg havde udført Hovedpineprogrammet, og under hele kurset behøvede jeg ikke at tage smertestillende medicin. Det var helt vildt.
  Forklaringen er, at mine rygmuskler blev afspændt med den akupressur og massage, som indgår i Hovedpineprogrammet. Derudover gik jeg over til at spise basisk kost, som fjernede andre smerter i led.

 • Succeszonen

  Efter at jeg har brugt Hovedpineprogrammet i flere år, må jeg indrømme, at det virker altså bare!
  Med Hovedpineprogrammet har jeg et redskab, der gør, at hovedpiner ikke varer mere end 5 minutter.

  Mit liv er blevet meget beriget af at have det her værktøj. Udover at virke mod hovedpine, så giver det godt humør, overskud og det giver færre spændinger i skuldre og nakke.

 • Succeszonen

  Til dem som læser dette, vil jeg sige, at jeg har fået et liv uden smerter, takket være Ole Larsen og hans Hovedpineprogram og råd om at forandre min kost og undgå stress.