Succeshistorier

Drømme blev til virkelighed på 4 måneder

4491-893803

Sæt dig mål og få succes
"I forbindelse med et foredrag/workshop i marts 2017, præsenterede Ole Larsen øvelsen ” Din livsfilm skaber du selv”. På de tre øverste kolonner skulle vi tegne de 3 bedste filmklip fra vores fortid.


Jeg tænkte på mine ressourcer, og tegnede først mine 5 skønne glade børn, som er det bedste der er sket i mit liv. Dernæst tegnede jeg NLP, som symbol på min coach uddannelse og dermed den personlige udvikling, som har gjort en kæmpe forskel, efter skilsmisse og salg af land…

Læs mere…

Angst for edderkopper blev fjernet på 15 minutter

4491-859019

På uddannelsen til Stresskonsulent præsenteres deltagerne for plastikdyr. Da Carin så edderkoppen af plastik i et lukket glas, aktiverede hun skrækfølelsen. Efter behandling gik hun rundt med en levende edderkop i hånden. 

Læs hvordan edderkopfobi blev fjernet med klapmetoden

Carin Simonsen fortæller: "Så langt jeg kan huske tilbage, har jeg altid været bange for edderkopper…..og andet kryb, men især større edderkopper. Jeg er ikke sikker på, hvornår den angst er startet, men jeg har haft den …

Læs mere…

Tabte 18 kg. på 2 måneder

4491-852567

Læs hvordan Tina nåede hendes mål om vægttab med Ole Larsens Kickstart Gennem Stresskonsulent uddannelsen

"På en konference i Sydafrika mødte jeg Ole Larsen, et af de mest fantastiske mennesker jeg nogensinde har mødt. I lufthavnen spurgte han, om jeg var interesseret i at høre hvordan man taber sig på en forholdsvis let måde - så på vej ind i flyvemaskinen gav han mig et kvarters kostvejledning: Jeg skulle undgå sukker, hvidt mel og frugt og desuden skulle jeg tage nogle bestemte kosttilskud s…

Læs mere…

22 smertestillende piller om dagen

Skærmbillede 2022-12-06 kl. 09.08.01

Jeg fik mig en stor overraskelse første dag på Stresskonsulent uddannelsen. Mine rygsmerter forsvandt, da jeg havde udført Hovedpineprogrammet, og under hele kurset behøvede jeg ikke at tage smertestillende medicin. Det var helt vildt.

Rygsmerterne startede for 23 år siden, da jeg skulle løfte en barnevogn op ad min trappe. Det har bevirket, at jeg i perioder har været fastlæst i min seng på stærke smertestillende piller. Jeg har været på rygcenter, smerteklinikker og forskellige behandlere har…

Læs mere…

Astma og allergi grundet forkert kost

4491-855567

Svamp kan give astma og allergi

Når kroppen udsættes for svamp, irriteres slimhinderne og kan resultere i astma eller allergier. Med den rettes kost kan svampen i kroppen nedbrydes og skabe fysiske "mirakler". Det er i hvert fald det, som folk kalder det når de ikke længere lider af astma eller allergi. 

NB: Camillas tunge havde belægninger og blister. Det indikererede sårbart epitehelvæv, som ofte ses sammen med allergireaktioner.

 

Læs hvordan Camillas Astma og allergier blev helbredt med …

Læs mere…

Nakkesmerter

Jane Eskildsen

Kroniske nakkesmerter blev fjernet på få minutter med ALFA-kinesiologi

På Ole Larsens stresskonsulent uddannelse bliver deltagerne testet på alle områder. En af øvelserne handler om, at finde stressoplevelser i barndommens hus. Ved at tænke på et rum ad gangen og samtidig muskelteste på en arm afgøres det, om tanken er positiv eller negativ. På den måde findes negative oplevelser i hjemmets forskellige rum. Denne metode er fin til at finde fejlprogrammeringer i hjernecomputeren.

Læs mere…

Lam i venstre side af kroppen

2021-05-29_21h37_09

Indlagt og lam i venstre side af kroppen

Når kroppen har stress giver den signal ved små symptomer. Det kan være hovedpine, nakke smerter, søvnproblemer, hukommelsestab og meget mere. Lytter du ikke til kroppen signaler kan det gå rigtig galt! Læs Eva's historie, hvor hun fortæller hvordan hun blev hjulpet ud af en meget slem stress.  

Stress i værste tilfælde

"Jeg hedder Eva Meyling og fortæller min historie, fordi Ole har ”reddet mit liv”!

Jeg blev indlagt på hjerneafdeling på Glostrup Hos…

Læs mere…

Led af slem psoriasis på hænderne

Stresskonsulent Carls hænder

Stress-følelsen "at være et uønsket barn" udløste psoriasis

Carl Thyssen havde i flere år haft store sår på hænderne med diagnosen psoriasis. Han havde ”prøvet alt.”  Da han kom på et af mine kurser, var hans største ønske at få behandlet sine hænder. Han lagde hænderne på kursusmappen og sagde: "Kan du hjælpe mig"?. I det øjeblik tog jeg det foto, du ser her. 

Først undersøgte vi, om det havde noget med hans kost at gøre, men da vi kom til det psykiske, fandt jeg ud af, at årsagen var en stær…

Læs mere…

Søvnproblemer løst med en simpel øvelse

4491-852568

Søvnproblemer

Mange mennesker lider af søvnproblemer. Det kan der være mange forskellige årsager til, både fysisk og psykisk. Herunder kan du læse om hvordan Grethe led af søvnproblemer, og hvordan hun med en af mine øvelser blev hjulpet af med problemet. 

Søvnproblemerne blev klappet væk

"Det meste af mit liv har jeg haft søvnproblemer, jeg har haft det svært med at miste kontrol. Jeg følte, at i det øjeblik, jeg slappede for meget af, og søvnen var ved at tage over, så skulle jeg tage kontr…

Læs mere…