Nakkesmerter

Jane Eskildsen

Kroniske nakkesmerter blev fjernet på få minutter med ALFA-kinesiologi

På Ole Larsens stresskonsulent uddannelse bliver deltagerne testet på alle områder. En af øvelserne handler om, at finde stressoplevelser i barndommens hus. Ved at tænke på et rum ad gangen og samtidig muskelteste på en arm afgøres det, om tanken er positiv eller negativ. På den måde findes negative oplevelser i hjemmets forskellige rum. Denne metode er fin til at finde fejlprogrammeringer i hjernecomputeren.


Jane fortæller hvordan hun blev smertefri med Ole Larsens metode

”En del af mit voksenliv har jeg lidt af kroniske nakkesmerter, som blev værre med årene. Jeg er bl.a. uddannet faglærer, hvor et af mine fag er undervisning i tilskæring og syning. Det betød at jeg ofte havde en dårlig arbejdsstilling med foroverbøjet hals, derfor troede jeg, at det var slidgigt, som jeg blot skulle leve med.

Ved øvelsen "barndommens hus" mistede jeg kun muskelstyrke ved tanken om trappen til første sal. Som barn gled jeg mange gange på vinkeltrappen og slog hovedet ind i murstensvæggen.

Da vi var færdige, kunne jeg dreje mit hoved, uden at det gjorde ondt.

Denne form for behandling kan virkelig anbefales"

 - Jane Eskilsen

Læs her hvordan stresskonsulent ved Ole Larsen fjernede Janes nakkesmerter

”Da Jane mistede muskelkraft ved at tænke på trappen, satte jeg denne ubalance i en mental programlås ved at lade hendes samlede ben gå til bredstilling. Herefter spurgte jeg om tilladelse til at foretage en alderstestning for at finde ud af, hvor gammel Jane var, da hun fik sin stress på trappen.  Jeg testede fra hendes nuværende alder og nedefter. På 7 år blev armen svag, som udtryk for, at der var sket noget traumatisk i det syvende år. Jane fortalte så om sine fald på trappen, og jeg blev klar over, at de kunne være traumatiske.

Herefter blev Jane guidet til at lukke øjnene og gå på REM-stadiet, mens der blev holdt på pandepunkterne, som er forhjernens akupunkturpunkter. Samtidig skulle Jane tænke på hendes fald, som om hun så det på en film. Jane så med sit indre blik, at hun var faldet på trappen og havde slået hovedet ind i væggen. Så guidede jeg hende til at tilføje i ”filmen”, at hun hoppede ind i den, med den alder hun har nu og sagde, at hun ikke skulle være bange, og at det nok skulle gå over. Derved blev ”det indre barn” beroliget, og det afspændte musklerne omkring nakken.

Jane sad så og drejede hovedet, hvorefter hun udbrød: ”Dorthe mine smerter i nakken er væk!”

Jeg sluttede behandlingen af med en massage, der forlænger musklerne. Nu har Jane været smertefri i et år, så hun må siges at være helbredt."

- Dorthe Rasmussen


0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!