Tabte 18 kg. på 2 måneder

4491-852567

Læs hvordan Tina nåede hendes mål om vægttab med Ole Larsens Kickstart Gennem Stresskonsulent uddannelsen

"På en konference i Sydafrika mødte jeg Ole Larsen, et af de mest fantastiske mennesker jeg nogensinde har mødt. I lufthavnen spurgte han, om jeg var interesseret i at høre hvordan man taber sig på en forholdsvis let måde - så på vej ind i flyvemaskinen gav han mig et kvarters kostvejledning: Jeg skulle undgå sukker, hvidt mel og frugt og desuden skulle jeg tage nogle bestemte kosttilskud som ”kickstart”.

Jeg er danseinstruktør og bruger meget tid i min bil hver uge - omkring 1000 km bliver det til. Jeg havde altid bolsjer, chips og frugt ved hånden, som jeg lige kunne nippe af.
Jeg følte, at jeg levede sundt det meste af tiden med 3 almindelige måltider om dagen og masser af motion. Alligevel blev jeg ved med at tage kilo på, hvilket gjorde mig ked af det. Og dertil skal det siges at jeg har prøvet alverdens forskellige kure, hvor hver og én resulterede i at jeg tog yderligere på - Så ja jeg havde mere eller mindre givet op!

Blandt Ole Larsens anbefalede kosttilskud var der hvidløgstabletter, og når jeg begyndte at tage dem, forsvandt min sukkertrang fuldstændig. Derfor blev det ret let for mig at undvære al føde som der var sukker i.
Jeg tog Ole's ord meget bogstaveligt og begyndte at vende alle varer i supermarkedet og hvis der stod sukker (alle former for sukker, sødemidler mm) på ingredienslisten blev den pænt sat tilbage på hylden!
Og da jeg begyndte at undgå sukkerholdig mad, raslede kiloene af mig.
Jeg blev virkelig forbavset over hvor meget "skjult" sukker der er i vores almindelige madvare!

Jeg er utrolig lettet og glad for at jeg mødte Ole i Afrika og at han valgte at tage kontakt til mig så jeg endelig har fået hjælp til et problem, jeg har kæmpet med de sidste 5-6 år. Og jeg glæder mig meget over fremtiden, nu hvor jeg ikke behøver at være usikker. Livet er meget lettere, når ens krop er i balance! Jeg er mere frisk, og har lettere ved at begå mig, og jeg føler mig også mere positiv. Man kan jo ikke andet, når man hele tiden får komplimenter for, hvordan man ser ud. Og jeg er så glad for, at det ikke har været en kamp at nå til dette vægttab - Når jeg spiser almindelig mad og holder mig fra sukker, så føler jeg ingen sult eller lyst til søde sager.

Jeg håber min historie kan inspirere andre, så de kan få det lige så godt som mig.
Og bare rolig - hvis bare man spiser sundt størstedelen af tiden, sker der ikke noget ved at man engang imellem nyder noget usundt."

- Tina Borch Yttesen

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!