Drømme blev til virkelighed på 4 måneder

4491-893803

Sæt dig mål og få succes
"I forbindelse med et foredrag/workshop i marts 2017, præsenterede Ole Larsen øvelsen ” Din livsfilm skaber du selv”. På de tre øverste kolonner skulle vi tegne de 3 bedste filmklip fra vores fortid.


Jeg tænkte på mine ressourcer, og tegnede først mine 5 skønne glade børn, som er det bedste der er sket i mit liv. Dernæst tegnede jeg NLP, som symbol på min coach uddannelse og dermed den personlige udvikling, som har gjort en kæmpe forskel, efter skilsmisse og salg af landbrugsejendomme pga økonomiske udfordringer. På det sidste billede tegnede jeg min lille nyrenoverede bolig, som jeg byggede om helt fra bunden, samt mine fritidsinteresser med sejlads og mc kørsel.


I min fremtidsfilm tegnede jeg først mig selv som foredragsholder/formidler og underforstået mit ønske om at blive alternativ behandler. Dernæst ønsket om at flytte langt ud i skoven og naturen med fred og ro. Sidst men ikke mindst ønskede jeg med hjertet at symbolisere mit ønske og faste tro på, at finde kvinden i mit liv. At finde kærligheden og finde sammen på en let og ubesværet måde, og bare vide og føle, at der var hun….kvinden som jeg skal leve sammen med. Efter kurset har jeg arbejdet med at bekræfte dette for mig selv, sige det højt, visualiserer filmen igen og igen. Ligeledes har jeg lavet min drømmetavle."

I dag bare 4 mdr. efter er det hele gået i opfyldelse. Du kan gøre det samme…..vær positiv og optimistisk, sæt dine mål, bekræft, visualiser, bed, lav din drømmetavle/film. Miraklerne viser sig og livet åbner sig.

Mvh Per Lassen

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!