22 smertestillende piller om dagen

Skærmbillede 2022-12-06 kl. 09.08.01

Jeg fik mig en stor overraskelse første dag på Stresskonsulent uddannelsen. Mine rygsmerter forsvandt, da jeg havde udført Hovedpineprogrammet, og under hele kurset behøvede jeg ikke at tage smertestillende medicin. Det var helt vildt.

Rygsmerterne startede for 23 år siden, da jeg skulle løfte en barnevogn op ad min trappe. Det har bevirket, at jeg i perioder har været fastlæst i min seng på stærke smertestillende piller. Jeg har været på rygcenter, smerteklinikker og forskellige behandlere har forsøgt at hjælpe og uden effekt. Scanning viser udposninger, slidgigt i de 5 nederste ryghvirvler samt en skæv ryg.

Jeg var til sidst oppe på 22 smertestillende piller om dagen, men så tog jeg en beslutning om, at der måtte gøres noget andet. Jeg tilmeldte mig uddannelsen til Stresskonsulent for at kunne hjælpe mig selv og andre. Ole Larsen bad mig om ikke at tage piller første dag, da de ville blokere for behandling. Jeg havde derfor smerter, da undervisningen startede, men de forsvandt jo. Resten af ugen var jeg helt smertefri uden brug af piller. Forklaringen er, at mine rygmuskler blev afspændt med den akupressur og massage, som indgår i Hovedpineprogrammet.

Her er listen over de smertestillende piller jeg tog hver dag: Ibuprofen 500 mg, Paracetamol 500mg, Tizanidin teva 2 mg, OxyNorm 5 mg, Oxyconhydrochlorid Lannacher 10 mg.

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!