Angst for edderkopper blev fjernet på 15 minutter

4491-859019

På uddannelsen til Stresskonsulent præsenteres deltagerne for plastikdyr. Da Carin så edderkoppen af plastik i et lukket glas, aktiverede hun skrækfølelsen. Efter behandling gik hun rundt med en levende edderkop i hånden. 

Læs hvordan edderkopfobi blev fjernet med klapmetoden

Carin Simonsen fortæller: "Så langt jeg kan huske tilbage, har jeg altid været bange for edderkopper…..og andet kryb, men især større edderkopper. Jeg er ikke sikker på, hvornår den angst er startet, men jeg har haft den fra jeg var helt lille.  Om det er pga. deres udseende, eller fordi de lige pludselig ud af ingenting, står midt på gulvet, eller sidder på væggen ved jeg ikke, men jeg har altid fået en mindre chok hver gang jeg har set en edderkop inden for i huset.  Jeg skulle altid have andre til at fjerne dem eller slå dem ihjel, for det kunne jeg ikke.  

Som barn, når jeg lagde mig til at sove, var det sidste jeg gjorde altid at sørge for, at min dyne lå over både min mund, næse og ører, for så kunne der ikke kravle hverken edderkopper eller ørentviste ind.  

Da jeg som 19 årig flyttede til egen lejlighed, var der ikke nogen hjælp til at fjerne edderkopperne for mig, så det foregik altid med en støvsuger, som bagefter lå tændt en 5-10 min tid, så jeg var sikker på, at den ikke kunne kravle gennem røret og ud i lejligheden igen.

Jeg husker specielt en episode, hvor jeg kort inden sengetid fandt en edderkop siddende på væggen i mit soveværelse. Inden jeg kunne nå ud efter støvsugeren var edderkoppen selvfølgelig væk og jeg brugte herefter en times tid på at lede efter den, hvor jeg mere eller mindre splittede mit soveværelse, for at gå i seng med tanken om at have den siddende et eller andet sted, det kunne jeg simpelthen ikke.

Jeg har nu efter Stress konsulent uddannelsen fået bugt med min angst for edderkopper, ikke at jeg synes de er fantastiske, men jeg er kommet så langt, at jeg nu kan tage dem med de meget lange tynde ben op i hænderne og bære dem udenfor.  Vi brugte KLAP metoden til at fjerne fobien."

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!