Lam i venstre side af kroppen

2021-05-29_21h37_09

Indlagt og lam i venstre side af kroppen

Når kroppen har stress giver den signal ved små symptomer. Det kan være hovedpine, nakke smerter, søvnproblemer, hukommelsestab og meget mere. Lytter du ikke til kroppen signaler kan det gå rigtig galt! Læs Eva's historie, hvor hun fortæller hvordan hun blev hjulpet ud af en meget slem stress.  

Stress i værste tilfælde

"Jeg hedder Eva Meyling og fortæller min historie, fordi Ole har ”reddet mit liv”!

Jeg blev indlagt på hjerneafdeling på Glostrup Hospital i 2 uger til undersøgelse for hjerneskade, som følge af formodet blodprop eller hjerneblødning. Der var nedsat styrke i hele min venstre side, med sovende fingre, et øje ”der hang” og svaghed i ben, så jeg havde vanskeligt ved at holde balancen. Hertil kom kraftig hovedpine, svimmelhed og kvalme.

Hospitalet undersøgte mig på alle mulige måder:

  • 2 Hjerne-CTscanninger med og uden kontrastvæske
  • MR-scanning og scanning af halskranspulsåre, røntgen af bryst
  • Rygmarvsprøve og et hav af blodprøver m.m.

Efter 2 uger kunne hospitalet konstatere, at alle prøver var i orden. Jeg havde ikke blodproper, hjerneblødning, meningitis, borelia eller sklerose. De kunne ikke finde årsagen til mine lammelser. Herefter blev jeg udskrevet med lige så slemme symptomer, som da jeg blev indlagt. Det eneste positive var kun, at skrækken for alle de slemme ting, de undersøgte, var væk.

Jeg kom hjem en fredag med lammelser, hovedpine og svimmelhed lige så slemt, som da jeg blev indlagt.

Lørdag skulle mine børn til fødselsdag og min mand på en konference, hvor han tilfældigvis mødte Oles kone, Vibe. Min mand var dybt ulykkelig og fortalte om min sygdom. Heldigvis var Ole på Amager, hvor vi bor, og han kørte straks ud til mig og gav en behandling.

Behandlingen:Oles behandling ”reddede mit liv”. Han startede med den hovedpinebehandling, som han har opfundet. Herefter begyndte han at teste min hjerne kinesiologisk på mange måder. Mit udseende med lammelser i venstre side, var for ham et tegn på, at der var en ubalance i højre hjernehalvdel. Det havde han hos andre set i mindre målestok, så derfor var han ikke i tvivl om hvilken behandling, jeg skulle have.

Ole fortalte at min højre hjernehalvdel var helt lammet, og at den skulle vækkes med fysiske øvelser, der tvinger begge hjernehalvdele at arbejde sammen. Det skete i form af cross-crawl gymnastik, hvor arme og ben bevæges i et krydsmønster samtidig med, at hovedet drejes mod den arm, som er oppe (se foto). Det var vanskeligt, og Ole måtte støtte mig for at holde balancen. Øvelsen blev tilføjet ”at tælle til 10” og at synge en sang, for at aktivere de to hjernehalvdele på hver sin måde. Desuden fik jeg nogle øjenøvelser, hvor jeg skulle kigge på min pegefinger, som jeg bevægede i et 8-tal.

Fik det godt efter en times behandling

Efter en time var min hovedpine fuldstændig væk, og jeg havde ikke sovende fingre. Desuden blev lammelsen i venstre side af ansigtet ophævet så meget, at min søn da han kom hjem forbavset sagde: ”Mor dit øje hænger ikke længere”, og jeg sagde: ”Det er næsten for godt til at være sandt”. Der var som et helt mirakel, at Ole tilfældigvis var på Amager og at han kunne hjælpe mig, når lægerne havde givet op. Efter behandlingen var jeg faktisk så frisk, at jeg gik til familiefødselsdag.

Inden Ole forlod mig sagde han, at der vist var for meget stress i mit liv. Jeg arbejder i børnehave, og har en selvstændig forretning ved siden af, og hvis det kombineres med sygdom i familien, kan der være nok at se til. Han anbefalede mig at komme på hans kursus for stresskonsulenter, for der at få behandlet gammel stress. Det virkede godt, så jeg tog uddannelsen som stresskonsulent, hvilket jeg har fået meget ud af.

Er frisk i dag

Efter behandlingen kom jeg hurtigt i arbejde, men skar ned på mine arbejdstimer. Jeg er nu i så stor balance, at jeg kan mærke, hvis jeg begynder at få stress. Sker det, så laver jeg hjerneintegrations-øvelser og kan med det samme mærke mere energi og ro i kroppen. Især øjenøvelserne er gode, for dem kan jeg gøre, uanset hvor jeg sidder.

Ole bruger nu mit foto i et dias, når han holder foredrag om stress, så her er både mig og en vejledning til cross-crawl. Del det gerne, så andre kan blive hjulpet. Jeg er dybt taknemmelig for den hjælp, jeg fik."

Tak for hjælpen!

- Eva Meyling

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!