Astma og allergi grundet forkert kost

4491-855567

Svamp kan give astma og allergi

Når kroppen udsættes for svamp, irriteres slimhinderne og kan resultere i astma eller allergier. Med den rettes kost kan svampen i kroppen nedbrydes og skabe fysiske "mirakler". Det er i hvert fald det, som folk kalder det når de ikke længere lider af astma eller allergi. 

NB: Camillas tunge havde belægninger og blister. Det indikererede sårbart epitehelvæv, som ofte ses sammen med allergireaktioner.

 

Læs hvordan Camillas Astma og allergier blev helbredt med ALFA-kinesiologi og kostomlægning

"De sidste 12 år har jeg lidt voldsomt af græsallergi, senere kom også støvallergi, katte/hunde allergi og astma til. Jeg har aldrig været ryger. Trods jeg levede efter astma- og allergiforbundets anbefalinger og tog meget medicin var der ikke noget der hjalp. Ej heller min allergimaskine/luftrenser hjalp synderligt. Min egen læge og lungeambulatoriet kunne ikke løse mine problemer med medicin, trods jeg fik så hatten passede af næsespray, øjendråber, inhalator samt piller af forskellige slags. Kun Prednisolon kunne give mig en lindring, men da det kan give mange bivirkninger var det kun i sidste instans jeg indimellem måtte benytte det.

Jeg havde forsøgt med 10 gange hos en akupunktør og 12 gange zoneterapi uden effekt.

Det sænkede min livskvalitet meget at have så meget allergi, værst om sommeren, og jeg var ofte meget træt pga. al den medicin og konstant løbende næse og løbende/røde øjne. Mange dage kunne jeg ikke benytte mine kontaktlinser og make- up, hvilket også sænkede min livskvalitet. Det var frustrerende at intet hjalp. Det værste var dog, at jeg ofte, særligt om sommeren, havde svært ved at udføre mit arbejde samt deltage i sociale arrangementer, udendørs koncerter, fester mm. pga. min allergi. Tilmed var min nattesøvn meget generet grundet løbende næse og sviende øjne.

En dag hørte jeg om Ole og besluttede mig for, at jeg havde alt at vinde og intet at miste. Jeg var ved Ole en juni dag med pollen i fuld flor, allerede en uge efter mit besøg hos ham tog jeg min sidste allergipille og har ikke haft behov for allergimedicin eller astmamedicin siden. Ole hjalp mig med at omlægge min kost, anbefalede forskellige kosttilskud, vurderede mine hjemlige forhold og udførte kinesiologi for min allergi. Da Ole vurderede mine hjemlige forhold, konkluderede han hurtigt utætheder ved vinduerne som havde forårsaget vækst af skimmelsvamp. Det blev bekræftet af firmaet: www.hussvamp.dk

Nu efter mit 2. besøg hos Ole, 2 måneder efter, har jeg aldrig haft det bedre. Oles tests konkluderer, at jeg ikke længere har reaktioner på græs, støv eller husdyr. Støvprøverne fra mit eget hjem har jeg simpelthen ingen reaktion på nu. 

Jeg er helt fri for astma og allergi medicin og mine luftvejsgener er forsvundet. Sikken verden har åbnet sig op, når man pludselig kan færdes udendørs uden begrænsninger! Jeg sover nu godt hver nat, har ikke gener af allergi, og har fået meget mere energi og overskud. Jeg har altid haft tendens til forstoppelse, men som uventet gevinst er mit afføringsmønster nu også blevet normalt. Selv min tendens til hovedpine og kvalme er nu forsvundet. Jeg har heller ikke den samme trang til sukker. Kun vanen kan få mig til at kigge efter det, men det er ikke noget jeg længere behøver."

- Camilla

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!