Led af slem psoriasis på hænderne

Stresskonsulent Carls hænder

Stress-følelsen "at være et uønsket barn" udløste psoriasis

Carl Thyssen havde i flere år haft store sår på hænderne med diagnosen psoriasis. Han havde ”prøvet alt.”  Da han kom på et af mine kurser, var hans største ønske at få behandlet sine hænder. Han lagde hænderne på kursusmappen og sagde: "Kan du hjælpe mig"?. I det øjeblik tog jeg det foto, du ser her. 

Først undersøgte vi, om det havde noget med hans kost at gøre, men da vi kom til det psykiske, fandt jeg ud af, at årsagen var en stærk negativ selvfølelse. Alle følelser blev testet, og han faldt på ordet "uønsket". Carl fortalte da, at han var "et uønsket barn". Da han var barn, fik han af sine forældre fortalt, at han var kommet til verden ved et uheld. Da han havde fået det at vide, følte han, at forældrene ikke kunne lide ham, og at der blev gjort forskel på ham og en større bror. 

Mennesker, som forventer et dårligt liv, har en konstant stressfaktor på det ubevidste plan. Det medfører en følelsesmæssig tilstand, der kaldes "psykisk omvendthed". 

Carl er en meget sympatisk mand med orden i familielivet og et godt job. Ingen ville tro, at han inderst inde kunne være sårbar. Da han som voksen oplevede et fravalg fra noget familie, løb "stressbægeret" over, og hans psoriasis brød ud.

Da jeg fandt det psykiske traume, som var årsagen sårene på hænderne kunne behandlingen gennemføres på en halv time. Det skete med Alfa-kinesiologi, der bringer klientens hjernebølger til REM-stadiet, der svarer til drømmefasen ved søvn. I denne tilstand kan jeg som terapeut guide nogle visualiseringer, som ændrer selvopfatelsen i underbevidstheden. Carl erkendte derved, at han var elsket og ønsket af de mennesker, som omgav ham. På den måde forsvandt stressen, og kroppen begyndte at genopbygge sig. En time efter begyndte hænderne at skifte farve og 3 dage efter, var de næsten helet op.

Carl har taget min uddannelse som stresskonsulent og ALFAkinesiolog. Han behandler nu andre med gode resultater. Han har ønsket, at denne beretning bliver kendt, for det kan hjælpe mange, som er i en lignende situation. Hos ham var det svage punkt hans hud på hænderne. Hos andre kan det give alle mulige lidelser fysisk og psykisk. 

På mine foredrag og kurser konstaterer jeg at ca. hver femte person ubevidst forventer at få et dårlig liv. Det er faktisk denne negative forventning, der bliver til en selvopflydende profeti. 

På mine kurser og foredrag vil du opleve noget, som andre betegner som mirakler, men det er kun godt håndværk, som alle kan lære. Hemmeligheden ligger i mine behandlingsmetoder, som sundhedsstyrelsen har RABgodkendt under navnet, ALFAkinesiologi.

Ole Larsen

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!